24 лютого 2021 року відбувся традиційний робочий візит ректора ДВНЗ « Ужгородський національний університет» проф. Смоланки В. І до Природничо-гуманітарного фахового коледжа. На початку зустрічі  виступив директор коледжу Володимир  Росоха, відзначив, що протягом 22-х років коледж зростав і якісно, і кількісно. Колектив виховав цілу плеяду випускників, викладачів, науково-педагогічних працівників, що нині працюють як в коледжі так і в університеті. Нині в коледжі здобувають освіту близько 1000 студентів, з яких більше половини навчаються за державним замовленням. Також була детально розкрита про структура коледжу, якісна методична, виховна та профорієнтаційна робота, матеріально-технічна база та інше.

Також були окреслені основні проблемні питання,  з якими стикається коледж: додаткове забезпечення коледжу комп’ютерною технікою та системою WI-FI покриття, проведення поточних ремонтів, можливість розширення аудиторного фонду для переходу роботи коледжу в першу зміну, ліцензування нової спеціальності «автоматизація комп’ютерно-інтегровані технології» (у рамках впровадження дуальної освіти), підвищення прохідного балу для абітурієнтів під час вступної кампанії-2021 тощо.

Ректор зазначив, що університет задоволений роботою коледжу, і вирішення питань, які висловили, тільки сприятимуть росту коледжу та університету. На завершення  Володимир Смоланка  вручив подяки працівникам коледжу та оглянув матеріально-технічну базу коледжу та гуртожиток.