21 березня 2016 року відбулася зустріч студентів І-ІІ курсів спеціальності «Правознавство» із колишніми випускниками  коледжу – головою Закарпатського відділення СА України секретарем Дисциплінарної палати КДК Діаною Чудак-Дев’ян та секретарем судового засідання Ларисою Халмогоровою (Поштак).

Гості зі щирістю і теплом згадували роки навчання в нашому закладі і своїх викладачів. Приємно було чути, що знання, набуті в коледжі, допомогли їм у практичній діяльності, стали базовими для подальшого фахового зростання.

Мар’яна Володимирівна та Лариса Василівна розповіли студентам про шлях їх професійного становлення, труднощі та особливості юридичного фаху.

Молоді, але вже досвідчені юристи розповіли присутнім багато історій із повсякденної праці секретаря судового засідання та адвоката, дали практичні поради на майбутнє.

Та головне, що почули студенти від наших чарівних гостей, побажання завжди залишатися людьми, незважаючи на високі посади чи ранги, бути вірним законові, служити людині і справедливості.

nike roshe one toddler grey suit dress pants