7 жовтня відповідно до плану проведення Тижневика юридичних наук цикловою комісією юридичних дисциплін було організовано зустріч студентів-правників із приватними нотаріусами Савчин Наталією Іванівною та Куликовим Михайлом Віталійовичем.

Наталія Іванівна розповіла студентам 4 курсу про особливості нотаріального посвідчення сімейно-правових угод, зокрема розкрила нюанси відчуження майна, що знаходиться у спільній сумісній власності подружжя.

Михайло Віталійович, маючи багаторічний досвід нотаріальної практики, провів для студентів 3-го курсу невеликий екскурс з розвитку та становлення вітчизняної нотаріальної практики, познайомив студентів з особливостями складання кваліфікаційного іспиту на зайняття нотаріальною діяльністю, окреслив вимоги до кандидатів на посаду помічника нотаріуса.

Зустрічі студентів з практикуючими юристами допомагають не тільки формувати у студентів уявлення про теоретичні аспекти майбутньої діяльності, а й дають уявлення про ті проблеми, що можуть виникати на практиці, і, безперечно, слугують позитивним досвідом у навчанні.

img_1530 img_1533 img_1534Air Jordan