09 жовтня 2023 року в рамках запланованих заходів, присвячених Дню юриста, за сприяння викладача Ірини ЧЕРНИЧЕНКО та голови циклової комісії юридичних дисциплін Лариси ЮРИЧКИ, студенти 3 курсу спеціальності «Право» мали зустріч з працівниками патрульної поліції Закарпатської області. Начальник відділу зв’язків з громадськістю, старший лейтенант Ольга МАРТИН ознайомила  присутніх з системою поліції, розповіла про проходження служби в поліції та окреслила вимоги до кандидатів та умови добору на посаду поліцейського.

Інспектор з професійної підготовки Віталій БІЛЕНЬ звернув увагу на особливості роботи працівників правоохоронних органів під час воєнного стану, ознайомив із завданнями та повноваженнями поліції. Особливу зацікавленість у слухачів викликали розповіді про реальні історії, які траплялися з поліцейськими під час проходження служби та застосування вогнепальної зброї як найбільш суворого заходу примусу.

Дякуємо гостям за їх нелегку працю, за щоденний внесок у забезпечення громадської безпеки і порядку, охорону прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави, протидію злочинності. Ваша нелегка праця наближає Україну до перемоги, яку всі ми так чекаємо.