Відзначення Дня пам’яті та примирення не обмежилося одним мітингом, а продовжилося зустріччю студентів І курсів Природничо-гуманітарного коледжу (груп «Право» - 12 та «БС» - 11) та факультету туризму та міжнародних комунікацій із Клюєм Вадимом Миколайовичем, капітаном, викладачем військової кафедри УжНУ.

Як кадровий військовий, Вадим Миколайович протягом трьох років воював на Сході, а сьогодні передає свій неоціненний досвід і знання майбутнім офіцерам, а нині – студентам УжНУ.

Велику увагу гість приділив причинам війни на нашій землі, шляхам подолання нинішнього нашого лиха тощо. Цікаво розповідав капітан про бойові події у Донецьку, Дебальцевому та інших «гарячих» місцях.

Гість вдумливо відповів на численні запитання студентів та викладачів.

Дізнавшись про те, що невдовзі капітан Клюй знову відправляється в зону бойових дій – уже в ООС, ми щиро побажали йому доброго янгола і щоби Бог оберігав його щохвилини!

Віримо, що наступна зустріч із Вадимом Миколайовичем – не за горами, і ми ще довідаємося багато нового про «ніким не кликану війну», у якій обов’язково здобудемо перемогу!

IMG_9112 IMG_9130 IMG_9140 IMG_9141GOLF NIKE SHOES