25 жовтня 2018 р. студенти Природничо-гуманітарного коледжу побували в учнів Нересницької ЗОШ І-ІІІ ст. Тячівського району. Тепла і ошатна зала сільського Будинку культури, вщерть заповнена старшокласниками, радо вітала наших учасників художньо-інформаційної програми «Зустріч із майбутнім». Талановиті співаки Яна Голінка, Аня Пєсковка та Мирослав Гала, група гумористів, студенти, що представляли потенціал наших спеціальностей – усі впоралися із завданням на «відмінно». У нас з’явилися нові ведучі програми – Юлія Баранова та Ігор Ребрик, які успішно впоралися і з хвилюванням, і з конферансом.

Приємно вразила і публіка, яка уважно слухала наші виступи, жваво та енергійно реагувала на них, а також господарі – голова села Гасинець Василь Іванович, депутати сільської ради, директор Будинку культури, які створили всі умови для успішного виступу наших студентів. Зі словами щирої вдячності до присутніх звернувся голова села, який дав високу оцінку талановитим артистам, їх змістовній і актуальній інформації, а також висловив сподівання  на подальшу співпрацю з педагогічним та студентським колективами коледжу.

До профорієнтаційної програми долучилися й представники Ужгородського національного університету, зокрема Михайлишин Оксана Миколаївна, яка проінформувала старшокласників про широкі можливості вступу до УжНУ, перспективи навчання на його 21 факультеті тощо.

Для більш детального ознайомлення зі спеціальностями коледжу та факультетами УжНУ учням і вчителям Нересницької ЗОШ було передано буклети , інформаційні матеріали та пам’ятки абітурієнтам.

Тож до зустрічі, майбутні студенти! Buty sportowe Nike