Відповідно до Концепції профорієнтаційної роботи Природничо-гуманітарного коледжу та плану виховної роботи студенти продовжують виїзні заходи для популяризації нашого закладу та ознайомлення зі спеціальностями,  на які можна вступити у 2018 році.

Після успішних виступів на Хустщині наша творча група вирушила на Рахівщину і Тячівщину. Протягом двох днів учасниками художньо-інформаційної програми « Зустріч із майбутнім» стали учні 9 – 11 класів трьох ЗОШ  смт. Великий Бичків, чотирьох шкіл   м. Рахів, випускники у селах Верхнє Водяне, Водиця та Стримба.

А в Тячівському районі наші студенти виступали для учнів шкіл Вонігова, Тереблі та їх присілків.

Байдужа і не зовсім зацікавлена аудиторія на початку зустрічей одразу змінювалася, коли починалася наша програма.

Якісний конферанс Юрія Чопика та Лідії Мигалеги, чудове виконання Гімну коледжу та пісень різними мовами. Яною Голінкою,веселі, талановито зіграні сценки із студентського життя у виконанні Юлії Фельбаби , Ігоря Ребрика та Ані Пєскової, майстерно виконаний Настею Хархаліс акробатичний танець доречно доповнили змістовні розповіді про наші спеціальності, можливості професійного розвитку та умови вступу на них. Кожен виступ супроводжувався яскравою презентацією та щирим захопленням із боку глядачів.

Видно, що для Хлудєєва Вадима, Товт Тетяни, Ганич Юлії, Тюк Еріки, Жидик Антоніни та Хархаліс Анастасії обраний ними фах – це справжнє покликання, і тому учні із захопленням слухали кожне їх слово.

Про особливості вступної кампанії – 2018, можливості навчання на підготовчих курсах та перспективи розповідала Пащук Галина Ярославівна, заступник директора коледжу з навчально-виховної роботи.

Від імені ректорату ДВНЗ «УжНУ» слово мав Ухаль Юрій Михайлович, який озвучив  мету наших поїздок, розповів про перспективи подальшого вступу випускників коледжу на різні факультети університету , а також відзначив високу якість і змістовність нашої програми « Зустріч із майбутнім».

Директори шкіл та представники місцевого самоврядування висловили глибоку вдячність за наші виступи. Приємно було чути їх враження від студентської програми.

Також наш колектив отримав запрошення на різні традиційні заходи та фестивалі у школах і населених пунктах, де так успішно виступали студенти.

Отож чекаємо на вас, шановні випускники !

Ставайте нашими студентами !

Ласкаво просимо !

DSC_0211 DSC_0236 DSC_0339 DSC_0358 DSC_0368 DSC_0418 DSC_0442 DSC_0468 DSC_0568 DSC_0571 DSC_0577 DSC_0618Air Max