22 лютого 2018р. у Природничо-гуманітарному коледжі відбулася зустріч студентів та викладачів із відомим журналістом і педагогом, директором видавництва «Академія», письменником Василем Теремком. Усі з великим задоволенням слухали розповідь гостя про його прихід у літературу, видавничу діяльність, викладацьку практику. Автор книги про життя сучасного юного покоління вразив присутніх глибоким знанням підліткової психології, розумінням їх проблем та співіснування з об’єктивною українською реальністю.

Абсолютно не докучливими повчаннями, а доступною мотивацією Василь Теремко заохочував учасників зустрічі до читання, до саморозвитку за допомогою книги. Письменник поділився «секретами» процесу художнього творення, впливу своїх героїв на їх автора, розповів про подальші творчі плани.

Гість відповів на численні запитання студентів та викладачів, дав високу оцінку закарпатській літературі та пообіцяв повернутися з новими творами.

Студенти та викладачі щиро подякували цікавому і талановитому письменникові за візит, головним месиджем якого стали такі слова: «Кожен із вас – представник покоління фаундерів. Кожен із вас приречений на постійні зміни. Будьте готові до такого життя!»

зустр. із письм. Зустріч із письменникомNike KD 11