25 квітня 2024 року на базі Ужгородського торговельно-економічного фахового коледжу тридцять найкращих студентів області виборювали змогу називатися кращим математиком серед всіх студентів фахових коледжів  .
Студенти восьми коледжів протягом 2 годин штурмували свій мозок аби гідно представити свій заклад освіти.
Представниками від нашого закладу були Мальцев Андрій, Франчук Дмитро, Опаленик Василь (студенти першого курсу) та Марущак Мар’яна і Титичко Іван (студенти другого курсу).
Поки компетентне жюрі перевіряло роботи, студенти мали змогу обговорити розв’язування завдань за філіжанкою кави чи чаю з печивом.
Переможці йшли один з одним майже в ногу, тому довелося уважно переглядати кожен крок розв’язування  та аналізувати кожну мініатюрну його деталь.
І в результаті жюрі оприлюднило рішення. У зв’язку з тим, що різниця балів виявилася дуже малою, то першого місця не дали нікому.
Найкращим серед першокурсників, який посів другу сходинку став Мальцев Андрій (студент групи КН-12, викладач математики Данько-Товтин Людмила); третє місце посів також першокурсник Опаленик Василь (студент групи КН-11, викладачматематики Манохіна Беата); інші  учасники команди гідно попрацювали над завданнями, посівши четверту сходинку.
Тепер з новими емоціями до нових перемог!
Щира подяка викладачам і коледжу, на базі якого студенти вже багато років поспіль мають змогу робити кроки до самовдосконалення!