Вступна кампанія до Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ "УжНУ" закінчується надзвичайно успішно. Цього року студентами стало понад 300 випускників 9-х, 11-х класів, та випускники Професійно-технічних училищ. Не дивлячись на пандемію у приймальну комісію було подано у 2 рази більше заяв ніж у минулому році, це говорить про те, що Природничо-гуманітарний фаховий коледж ДВНЗ "УжНУ" користується найбільшою популярністю у регіоні серед закладів фахової передвищої освіти.

На даний час у приймальній комісії закінчується процедура зарахування на навчання до коледжу на державну та контрактну форму навчання.

А керівництво коледжу та викладачі уже готуються до зустрічі з першокурсниками. Йде формування груп,підготовка аудиторій, адже колектив коледжу готується проводити очну форму навчання у комбінації зі змішаною.

Незабаром відбудуться і зустрічі кураторів груп із своїми першокурсниками (попередньо на 20серпня.) про що звісно буде повідомлено на сайті.

Отож всі ми гарно попрацювали, із нетерпінням чекаємо но початок навчального процесу. Читайте оголошення на нашому сайті. До зустрічі в коледжі