Завершився ІІ етап Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт членів Малої академії наук України.

Наші студенти І-ІІ курсів взяли участь у роботі секцій «Українське мовознавство», «Літературна творчість», «Математика» й «Історія України». Усі наші юні науковці стали призерами у своїй номінації, про що ми вже повідомляли.

А 19 лютого 2016 року відбувся захист наукових робіт із напряму «Історія України». Наш коледж представляв студент І курсу напряму «Право» Росул Олег. Під чуйним керівництвом викладача історії Собов Ж.В. студент виконав науково-дослідну роботу за дуже актуальною темою «Вплив зовнішніх факторів на проголошення незалежності Карпатської України: історична закономірність чи політична гра європейських держав?».

Наш конкурсант гідно захищав роботу перед комісією, акцентуючи увагу на актуальності теми дослідження та проводячи паралель із сучасністю. Олег довів, що досвід Карпатської України є дуже цінним у наш час, коли Україна потерпає від воєнної російської агресії.

Виконавши контрольну роботу з історії України та належно виступавши перед комісією, Росул О. у нелегкій боротьбі виборов диплом    ІІ ступеня. Перемога окрилила конкурсанта, і він разом із Жанеттою Вікторівною планує продовжити дослідницьку роботу.

Ми вітаємо усіх переможців та їх наставників і бажаємо їм творчих успіхів та гідних перемог!Ανδρικά Nike