У Природничо-гуманітарному фаховому коледжі завершилися підготовчі курси  до вступу  на основі  базової  загальної  середньої освіти (після 9 класів). Вони тривали з 12.06.2023 р.  по10.07.2023 р. Абітурієнти мали можливість за порівняно короткий період покращити та систематизувати  свої знання з української мови та математики, оволодіти новими  практичними навичками, розвинути свої здібності та отримати віру в себе.

Викладачі   ознайомили майбутніх студентів з критеріями оцінювання, провели діагностичні контрольні роботи, щоб оцінити рівень знань юнаків та дівчат. На заняттях  допомагали  вступникам систематизувати шкільну програму, засвоїти новий навчальний матеріал, а також успішно підготуватися до співбесіди для вступу в навчальний заклад.

Абітурієнти відповідально ставилися до навчання, уважно слухали викладачів, активно ставили питання, робили короткі конспекти.

Завершальним етапом курсів стало підсумкове тестування,   за результатами якого можна отримати  додаткові бали до рейтингу.

Щиро дякуємо організаторам підготовчих курсів, викладачам, батькам  та  абітурієнтам за співпрацю. Бажаємо нашим вступникам успіхів,   впевненості у власних силах!

Пам’ятайте: вступ до коледжу  – це стимул  до саморозвитку. Нехай здійсняться Ваші задуми.