11 січня 2017 року відбулося засідання педагогічної ради Природничо-гуманітарного коледжу. Вперше найвищий орган нашого навчального закладу працював в оновленому складі, затвердженому на Зборах трудового колективу від 27.12.2016 року.

Порядок денний був вкрай насичений і відображав найважливіші питання навчально-виховного процесу:

  1. Про результати роботи педагогічної ради.

(Доповідач директор коледжу Росоха В.В.).

  1. Аналіз результатів роботи коледжу за І семестр 2016/2017 навч. року. (Доповідачі Кравчук М.І., Монда Г.М., Сидор Р.М., Попович М.Т.).
  2. Визначення претендентів на отримання медалей «За високі досягнення у навчанні», претендентів на отримання диплома з відзнакою серед студентів випускових курсів, затвердження кандидатів на призначення іменних та персональних стипендій студентам коледжу за результатами сесії на ІІ семестр 2016/2017 навч. року.

(Доповідачі Кравчук М.І., Монда Г.М., Попович М.Т.).

  1. Про хід акредитації спеціальності «Будівництво та експлуатація будівель і споруд».

(Доповідач Сидор Р.М.).

5.Різне.

На засіданні порушувалось питання підготовки до атестації педагогічних працівників коледжу, ефективності діяльності атестаційної комісії, дотримання викладачами вимог положень та інструкцій щодо здійснення навчально-виховного процесу та оцінювання знань студентів.

Педагогічна рада затвердила Порядок призначення стипендій студентам Природничо-гуманітарного коледжу, склад стипендіальної комісії та Положення про методику рейтингової оцінки педагогічної діяльності викладачів коледжу.Air Jordan 1 Mid "What The Multi-Color" For Sale