11 травня 2023 року у Природничо-гуманітарному фаховому коледжі відбувся благодійний ярмарок "З Україною у серці". Ідея та організація ярмарку належить студентському самоврядуванню та викладачам. Студенти спільно з педагогічним колективом готували смаколики та виготовляли сувеніри.
Кожна група коледжу, яка брала участь у ярмарку, намагалася не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Під веселу музику продавали тістечка, пряники, лимонади, браслети, патріотичні брошки, навіть картини, намальовані студентами спеціально для ярмарку. Також на заході провели лотерею, де за благодійний внесок можна було виграти подарунок.
Під час акції було зібрано 13423 грн! Організатори та учасники переконані: такі події стануть традиційними. Отримані кошти передадуть на купівлю дрона для одного з батальйонів ТрО.
Дирекція та адміністрація коледжу висловлює щиру подяку за активну участь у організації та проведенні ярмарку студентам спеціальностей: «Облік та оподаткування», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», «Право», «Інженерія програмного забезпечення», «Будівництво та цивільна інженерія», «Геодезія та землеустрій», «Туризм і рекреація».
Дякуємо кожному, хто долучився до організації та проведення заходу! Об’єднуємо зусилля та згуртовуємось заради перемоги!
Слава Україні! Героям Слава!