Студенти Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» продовжують проявляти свою громадянську позицію. А свідоме добре ставлення до природи – один із її проявів.

Так, 18 квітня 2019 року представники студради начального закладу та студенти першого курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» продовжили проведення  екологічної акції «Закарпаттю – чисте довкілля!». Небайдужа молодь зайнялася впорядкуванням прилеглої території коледжу. Нещодавно коледжани уже прибирали територі], зокрема, територі. бази відпочинку «Скалка» в рамках проведення цієї ж  акції в університеті.

Студенти приділяють екологічним проблемам велику увагу, бо  вважають, що кожен повинен дбати про природу – свій рідний дім, бо, як казав свого часу Федір Достоєвський: «Хто не любить природи, той не любить і людини, – той поганий громадянин». А коледжани – достойні громадяни своєї держави.

Також 13 квітня 2019 року у Природничо-гуманітарному коледжі ДВНЗ «УжНУ» відбулась акція з прибирання та впорядкування території навчального закладу. Ініціатором проведення заходу стало студентське профбюро. Незважаючи на те, що акція проходила в вихідний день у ній взяло участь чимало коледжан.

Так, студенти впорядкували прилеглу територію, зокрема прибрали її від сміття, побілили стіни, потурбувались про дерева. Протягом дня активна молодь коледжу не тільки зробила добру справу ай мала змогу поспілкуватися, обговорити плани на майбутнє. Приємним бонусом став обід від викладача української мови та літератури Соломко Наталії Іванівни.

Коледжани сподіваються, що проведення подібних акцій сприятиме вихованню самосвідомості кожної молодої людини.

Air Jordan 1