Жоден навчальний процес не проходить без залучення здобувачів освіти до участі в конкурсах, олімпіадах. Не є виключенням  навчальний процес у нашому коледжі. В умовах війни найбільш безпечними для учасників освітнього процесу є інтернет-олімпіади, які за своїм змістом зовсім не поступаються класичним олімпіадам, але мають і ряд переваг: більша кількість учасників, рівні умови для участі. Саме завдяки таким заходам викладачам вдається мотивувати студентів до саморозвитку, удосконалення.

Нещодавно наші студенти взяли участь у Всеукраїнських інтернет-олімпіадах  «На урок» з інформатики, біології та хімії.

Приємно відзначити, що коледжани продемонстрували високий рівень знань.

Найкращий результат показав студент 2 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Павлович Андрій (викладач Александра Н.В.), який отримав диплом І ступеня XIX Всеукраїнської олімпіади «На урок» з інформатики.

Крім того, маємо ще призерів олімпіади:

Дипломи ІІ ступеня  з інформатики отримали студенти 2 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення»: Матоляк Катерина, Барна Нікіта, Ігнат Вадим, Родькін Антон, Гасан Альбіна (викладачі Лукавська А. В. та Александра Н.В.) та студенти 1 курсу цієї ж спеціальності: Буцко Владислав, Маркович Павло  (викладач Мокрянин Я.І.).

Диплом ІІ ступеня з біології отримала студентка 2 курсу спеціальності «Право» Мошкола Крістіна (викладач Качур С.П.).

Дипломи ІІІ ступеня з інформатики отримали студенти 1 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення»: Белянінова Ульяна, Козак Василь, Мальцев Андрій, Сайфутдинов Марко-Давид, Токарева Вікторія, Волошин Тетяна (викладач Мокрянин Я.І.) та студент 2 курсу цієї ж спеціальності Гичка Богдан (викладач Александра Н.В.).

Диплом ІІІ ступеня з хімії отримала студентка 2 курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Тютюк Ангеліна та студентка 2 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Качмар Ноемінь (викладач Качур С.П.)

Вітаємо студентів та їх наставників із чудовими результатами! Нехай цей успіх буде початком вашого розвитку та щасливого майбутнього у мирній Україні!

16277516