11 липня стартувала вступна кампанія  - 2016.

Верениці схвильованих абітурієнтів та їх батьків кольоровими струмочками течуть до приймальної комісії ДВНЗ «УжНУ». Вагома частка серед них – вступники до Природничо-гуманітарного коледжу. На 13 липня 2016 р. уже більше 200  осіб подали документи на 7 оголошених спеціальностей і готуються до вступних випробувань, що чекають на них із 21 по 26 липня. Більше сотні абітурієнтів, незважаючи на спеку та літні спокуси, опановують програму з української мови, математики, історії та географії на підготовчих курсах.

Що ж чекає на наших випускників цьогоріч?

Багаторічна наполеглива праця педагогічного колективу коледжу, успішне проходження акредитації всіх спеціальностей створили позитивну репутацію навчальному закладові, і тому МОН України і далі довіряє нам підготовку молодших спеціалістів, збільшивши державне замовлення загалом на 20 місць. Удвічі зросла кількість бюджетних місць на «Туризмі», більше шансів отримали вступники на спеціальності «Право» та «Інженерія програмного забезпечення».

Новим явищем цього року є отримання державного замовлення для вступників на базі повної загальної середньої освіти, що навчатимуться одразу на другому курсі (23 місця) та 14 бюджетних місць – на основі ОКР «Кваліфікований робітник».

Навіть заочна форма навчання дає шанс здобути диплом молодшого спеціаліста із права, інженерії програмного забезпечення та обліку та оподаткування: за державним замовленням зможуть навчатися 11 осіб.

Однак тим абітурієнтам, що мають повну загальну середню освіту,  але складання ЗНО виявилось неуспішним, доведеться вступати на основі документа про базову середню освіту (9 клас) тільки на контрактну форму навчання. Але це справжній шанс здобути якісні знання за програмою ЗОШ і водночас – отримати обраний фах, навчаючись у коледжі.

Тож чекаємо на Вас, шановні абітурієнти!

Шансів стати студентом побільшало!

Тепер – Ваш хід!

IMG_4249DSC_0253 4 1

Air Jordan 4 "Purple Metallic" White/Court Purple-Metallic Silver For Sale