15 липня 2020року, в  УжНУ  відбулись вступні іспити з української мови та математики для абітурієнтів технічних спеціальностей Природничо-гуманітарного фахового коледжу.  145 абітурієнтів  мали змогу показати свій рівень  знань з предметів.

Вступні випробування відбувалися з дотриманням усіх умов карантину. Особлива увага була приділена дотриманню соціальної дистанції та температурному скринінгу абітурієнтів та представників приймальної комісії.  Іспити  проводилися у формі письмового тестування із використанням комп’ютерної обробки. Їх результати  оцінюються за 200- бальною шкалою.

Результати вступних іспитів будуть оприлюднені на офіційному сайті коледжу 16 липня 2020 року. Ознайомлення  абітурієнтів з  письмовими роботами відбудеться 20 липня 2020року за окремим розкладом, з яким також можна буде ознайомитися на сайті.

Загалом за всіма спеціальностями до Природничо-гуманітарного коледжу подано 333 заяви на 7 спеціальностей.  Вступна кампанія триває. Бажаємо успіху нашим абітурієнтам у подальших вступних випробуваннях.