Ось і завершився напружений період вступних випробувань для абітурієнтів Природничо-гуманітарного фахового коледжу. Абітурієнти мали змогу проявили свої знання та рівень підготовки з української мови, математики, географії, історії України та фізики. Загалом вступні випробування до коледжу цього року складали майже 200 абітурієнтів.

Слід відзначити високий рівень знань у багатьох наших абітурієнтів. Цей результат наслідок сумлінної праці як у школі, так і на наших підготовчих курсах, що відбувались цього річ у дистанційному режимі.

Однак для приймальної комісії робота триває. Зараз після публікації результатів вступних випробувань активно проходить процес формування рейтингових списків абітурієнтів, які дозволять нашим абітурієнтам визначитися яку спеціальність обирати та подати до приймальної комісії оригінали документів про освіту.

Рейтингові списки студентів оприлюднюються 22 липня 2020 р. Процес виконання умов на зарахування за державним замовленням триватиме до 27 липня, після буде опублікований наказ про зарахування.

29 липня 2020 р розпочнеться зарахування на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб визначені ліцензійним обсягом.

Для абітурієнтів на основі повної загальної середньої освіти та на основі ОКР «кваліфікований робітник» 1 серпня 2020 року розпочнеться формування електронних кабінетів, прийом документів з 13 по 22 серпня 2020 р., для вступників які вступають на основі вступних випробувань та до 1 вересня для вступників за результатами ЗНО.

Відповідно з 23 по 29 серпня будуть проходити вступні іспити, 3 вересня оприлюднені рейтингові списки та 7 вересня списки вступників рекомендованих до зарахування. Наказ про зарахування буде оприлюднений 13 вересня.

Коледж вітає наших абітурієнтів, які вже склали вступні випробування та очікують рейтингу та бажає успіхів тим хто ще лише планує подати документи до нас і бажає усім успіхів.

Слідкуйте за оновленнями інформації на нашому сайті.