Добігає кінця вступна кампанія Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» 2019 року. Два місяці клопіткої праці приймальної комісії та вдалої профорієнтаційної роботи керівництва і викладацького складу навчального закладу дали свої вагомі результати, а саме: станом на 16 серпня на І курс навчання було зараховано 280 студентів.

Цього року випускники 9−их класів ЗОШ нашої та сусідніх областей подали документи для вступу на навчання за такими спеціальностями, як: 071 Облік і оподаткування; 072 Фінанси, банківська справа та страхування; 081 Право; 121 Інженерія програмного забезпечення; 192 Будівництво та цивільна інженерія; 193 Геодезія та землеустрій; 242 Туризм на основі базової загальної середньої освіти.

Зокрема, на І курс навчання зараховано 255 студентів, з них – 100 на навчання за кошти дежзамовлення, інші 155 – за кошти фізичних та юридичних осіб. Найпопулярнішим виявився напрям «Інженерія програмного забезпечення» - 128 заяв.; 85 абітурієнтів обрали спеціальність «Право»; по 43, 69 заяв подали на спеціальності «Геодезія та землеустрій» та «Будівництво та цивільна інженерія»відповідно. Традиційно має високий рівень зацікавлення «Туризм» − 78 заяв, а 60 та 47 заяв мають спеціальності економічного спрямування «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Облік і оподаткування» відповідно.

Студентами Природничо-гуманітарного коледжу виявили бажання стати і випускники 11−их класів, що успішно склали ЗНО. Зокрема, на основі повної загальної середньої освіти зараховано 16 студентів, з них – 9 осіб вступили на денну форму навчання, семеро – на заочну форму навчання.

Також продовжили навчання для здобуття диплома молодшого спеціаліста і випускники закладів професійної освіти – кваліфіковані робітники: обліковці, касири, оператори комп’ютерного набору, фахівці будівельних спеціальностей. Так, на цей момент з них зараховано на І курс навчання 9 осіб.

Отож, можемо підсумувати, що вступна кампанія Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ» у 2019 році пройшла успішно.

Молодь зробила свій вибір. Невдовзі навчальний заклад зустріне своїх студентівпершокурсників насиченим навчально-виховним процесом та барвистими митями студентського дозвілля. Адже наша альма-матер – це місце, де кожен матиме можливість відкрити у собі нові таланти, знайти час і для якісного навчання, і для самореалізації, і для активного відпочинку.

Бажаємо успіху!

Nike Air Max 270