10 лютого 2017 року у Природничо-гуманітарному коледжі ДВНЗ «УжНУ» відбулося урочисте вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам спеціальності «Туристичне обслуговування». У святково прикрашеній, адаптованій під подію залі зібралися студенти, викладачі, батьки та друзі наших винуватців такої важливої події у житті коледжу.

Урочистість відкрив директор коледжу Росоха Володимир Войтехович. Традиційно святково прозвучали Гімн України та гімн коледжу, виконаний студенткою групи ПР-32 Дацьо Вікторією.

Модераторами свята стали Дерев’янко Алісія, студентка групи ПР-11, та Росул Олег (група ПР-21), які представили почесних гостей та керували цим заходом.

Проректор із науково-педагогічної роботи доктор фізико-математичних наук Король Ігор Іванович вручив дипломи з відзнакою випускникам Пащук Ярині та Попці Марині, а також щиро привітав присутніх із такою важливою подією та побажав їм здійснення їх юних мрій.

Дипломи випускникам денної і заочної форми навчання вручила декан факультету туризму та міжнародних комунікацій проф. Габчак Наталія Францівна та запросила їх на навчання для здобуття дипломів бакалавра та магістра.

Від імені випускників виступила Пащук Ярина, яка сердечно подякувала викладачам за їх невтомну працю та поділилася враженнями про навчання в коледжі.

Теплі напутні слова приготувала для своїх студентів куратор групи ТО-41 Андрусь Мар’яна Володимирівна.

По-материнськи щиро звернулася до присутніх Вікторія Чучка, мати випускниці, яка висловила глибоку вдячність педагогічному колективові за його багаторічну і плідну роботу, ат також привітала випускників із першим серйозним здобутком – дипломом молодшого спеціаліста.

Свято яскраво прикрасили пісні, талановито виконані Голінкою Яною, Бенків Крістіною та Дацьо Вікторією.

Словом, свято вдалося! Квіти, усмішки, яскраві повітряні кульки – все це тільки фон, на якому виразно видно результат нашої праці – усміхнених, розумних, щасливих «одипломлених» майбутніх фахівців туристичної галузі України.

DSC_0420 DSC_0425 DSC_0444 DSC_0451 DSC_0459 DSC_0465 DSC_0467 DSC_0482 DSC_0486 DSC_0531Face Mask Required Signs for Businesses, Restaurants and Offices