У  середу, 30 січня 2019р., у коледжі відбулося вручення дипломів молодших спеціалістів випускникам спеціальності «Туристичне обслуговування».

Цьогорічний випуск – уже п’ятий для цієї спеціальності, яка щороку набуває все більшої популярності.

У святково прибраній аудиторії зібралися батьки, випускники, викладачі та студенти І-ІІІ курсів груп «Туризм».

Ведучі урочистостей Юлія Баранова та Михайло Штика, як завжди, здійснили конферанс на високому рівні. Т.в.о. директора коледжу Сидор Роман Михайлович відкрив наше свято щирим вітальним словом.

Запрошені гості – заступник декана факультету туризму та міжнародних комунікацій, к.геогр.н. Мельник Андрій Васильович, керівник Закарпатського обласного центру розвитку зеленого туризму Пранничук Б.Д.

Андрій Васильович щиро привітав випускників із вибором найкращої у світі професії, яка робить людей щасливими, і побажав їм уже влітку стати студентами спорідненого факультету УжНУ, щоби продовжити здобуття освіти – отримати дипломи бакалавра, а потім і магістра, а також вручив диплом із відзнакою нашій випускниці Червеняк Діані.

Богдан Дмитрович Пранничук, наш давній друг і порадник, розповів студентам та випускникам про невичерпний потенціал зеленого туризму та його перспективи на Закарпатті, а також побажав успіхів та професійного зростання молодим фахівцям у туристичній галузі. Вручаючи їм дипломи, він по-батьківському цікавився подальшим вибором шляху у професії та зичив щастя і добра.

Із вітальним словом до випускників звернулася Собов Жанетта Вікторівна, голова циклової комісії туризмознавчих дисциплін, яка згадала весь пройдений шлях – від 15-літніх першокурсників до фахівців із дипломами, підтвердила правильність та актуальність їхнього вибору – стати професіоналом у сфері туризму та запевнила, що вони назавжди залишаться частиною нашої студентської сім’ї.

Урочисте зібрання прикрасили талановиті виступи наших студентів – пісні у виконанні Яни Голінки та Мирослава Гали, яскраві гумористичні замальовки Юлії Фельбаби та Лідії Мигалеги.

Сподіваємося, що святковий настрій для випускників ми створили!

Щасти вам!

Коледж завжди радо чекатиме на вас!【国内9月30日発売予定】モマ × バンズ オールド スクール ツイスト"サルバドール・ダリ" - スニーカーウォーズ