17 вересня 2016р. вперше в Україні у Львівському національному університеті відбулася зустріч викладачів англійської мови. Цей захід був проведений автором британських підручників. Вон Джонс - чудовий методист, справжній професіонал своєї справи. У рамках міжнародної освітньої програми «Пірсон» на семінар ‘Bring Your Learning into Focus” від Природничо-гуманітарного коледжу була запрошена викладач англійської мови Панько Еріка Петрівна, яка поділилася своїм досвідом викладання.

Викладачі з різних регіонів України мали змогу ознайомитися з найсучаснішими методами професійного зростання та отримати підручник “Focus” у подарунок для свого навчального закладу, яким мають змогу користуватися учні і  студенти.

Унікальні розділи вміщують ефективну систему роботи з лексикою, відеосюжети з караоке-версією та завданнями для інтенсивної підготовки до іспитів. Електронний додаток E-Panel дозволяє відобразити ресурс «Пірсон» на екрані проектора і комп’ютера.

Учасники семінару мали можливість ознайомитися з цікавим виступом  представника міжнародної освітньої програми «Пірсон». Науковець із Польщі  Агнешка Хибель-Шиманська розповіла про вдалий досвід використання підручників нового покоління на уроках  англійської мови в країнах Європи.

photoMens Flynit Trainers