26 квітня у Природничо- гуманітарному коледжі ДВНЗ «УжНУ» відбулися виховні заходи, присвячені 31-й річниці  аварії на ЧАЕС .

Спочатку студенти групи ПР-11 та ТО-11 переглянули фільм «Чорнобиль. 30 років потому» і взяли участь у його  обговоренні. Цей захід був організований викладачами    Паппом К.С та Собов Ж.В.

Потім викладач історії Ходанич М.М. провела тематичну бесіду зі студентами групи ЗВ-БС-11,а також ними переглянуто кінофільм «Чорнобиль. Цілком таємно»

Мар’яна Михайлівна зі студентами Грисем  Віктором та Кізюром  Валентином нагадали присутнім про історію створення атомної електростанції  у Чорнобилі, виникнення міста Прип’ять, а також назвали причини аварії, в основі яких перед усім лежить людська недбалість.

Велике лихо спіткало нашу землю. Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який  заплачено дорогу ціну. Тож не треба повторювати помилок! Нашій планеті вистачить одного Чорнобиля. Настав час усій громадськості бити на сполох, рятувати своє майбутнє, майбутнє нації. Тож збережім навколишній світ!

За днями дні, мина повільно рік,

За днями дні – і другого  немає.

Нехай же лихо  наше проминає

І в світі не повториться повік.

Хай стане мир міцнішим у стократ,

Хай над землю чисте небо буде.

Чорнобиль – попередження, набат,

Його уроків людство не забуде.

DSC_0762 DSC_0764 DSC03957Nike