Одним із пріоритетних напрямків виховної  діяльності в коледжі є національно-патріотичне виховання. Тут постійно проводяться заходи, спрямовані на виховання в студентів почуття національної гідності та патріотизму.

23 листопада викладач історії Ходанич М.М. провела виховну годину на тему: "Україна понад усе".

"Україна-рідна,  священна земля наших дідів і прадідів. Тут ми народилися і виросли, тут народились і виросли наші батьки. Українська земля... Земля щедро полита кров'ю її синів. З нашої історії ми бачимо споконвічне прагнення до волі та незалежності рідної землі, неньки-України",- такими словами розпочала захід Мар'яна Михайлівна.

У заході взяла участь група ФК-БО-11. Студенти Малеш А., Ванц В., Копча М., Качмар Н.  розповіли про українських борців: козаків, січових стрільців, УПА, і про ЗСУ.

У 1991 році Україна здобула незалежність. 23 роки ми не знали війни. Наш народ пишався тим, що у буремні 90-ті ХХ століття Україні вдалося зберегти мир. Але війна не обійшла нашу державу тепер.

Україна-сильна нація. Ми пройдемо через усі випробування і наша країна розквітне. І ми, майбутні покоління, повинні зробити все, щоб українці ніколи більше не гинули.

Хвилиною мовчання студенти вшанували тих, хто поклав свої голови за наше майбутнє.

На захід була запрошена Зомбор Герда Ернестівна - т.в.о заступник директора з виховної роботи, яка розповіла, що патріотизм - це одна із складових людського характеру. Він подібно до любові керує людською свідомістю, змушуючи робити великі і малі вчинки в ім'я своєї батьківщини.

Патріотизм, як і честь, виховує великих, сильних людей, які здатні пожертвувати своїм життям  заради рідної землі. Тоді мета патріота стає метою всього  народу. Патріот живе у єдності зі своїм народом, він живе своїм народом, адже життя народу стає його життям.

Завершуючи розмову, Мар'яна Михайлівна щиро подякувала всім тим, хто зараз стоїть за нас до кінця, хто ризикує своїм життям!!!

Побажала всім миру, щастя, душевного спокою,  злагоди,  добробуту у нашому великому домі ‐ Україні!

Слава Україні!

Героям Слава!