Останні півтора року були   надзвичайно складними для кожного з нас. Війна змусила переосмислити життя, змінити цінності і пріоритети, навчила нас любити й цінувати тих, хто поряд, єднатися навколо спільної і найважливішої сьогодні мети – Перемоги. Попри все, ми не зупинилися і ще з більшою силою та мотивацією прагнемо зробити з наших студентів гідних громадян, освічених, розумних та перспективних і такими бачимо сьогодні саме наших випускників.
3 липня у Природничо-гуманітарному коледжі ДВНЗ "УжНУ" відбулося вручення дипломів фахового молодшого бакалавра випускникам 2023 року.
Дорогі випускники! Ви перегортаєте сторінку в нове життя. І скільки не пройшло б років, де б ви не жили, у вас сильніше заб'ється серце, коли ви згадуватимете коледж, своїх дорогих викладачів, які доклали багато зусиль для того, щоб ви змогли отримати диплом. Нехай студентське життя у коледжі залишається для вас світлим спогадом про неповторні миті.
Кожен із вас має свою найзаповітнішу мрію. Цінуйте її, боріться за неї і нехай поруч з вами крокують Віра, Надія і Любов. В добру путь!