У читальному залі бібліотеки Природничо-гуманітарного фахового коледжу оформлено книжкову виставку, приурочену до Дня юриста, який відзначається 8-го жовтня. Це свято, яке об’єднує юристів різних сфер діяльності. Їхня професія підпорядкована гаслу «Знати право, служити праву, захищати право». Виставка до Дня юриста це чудова можливість відсвяткувати це свято та показати вдячність та підтримку юристам, які присвятили своє життя правосуддю та законам.

Порядок в державі і благополуччя його громадян невід’ємно пов’язано з максимальним дотриманням і повагою прав і свобод людини. Це важке завдання для молодої держави, але від її вирішення залежить життєздатність будь-якого цивілізованого суспільства. Юристи і правознавці, покликані суспільством для вирішення цього завдання, щоденно стикаючись з найрізноманітнішими проблемами, твердо стоять на позиціях підвищення правової культури українських громадян різних верств населення. Забезпечення правових гарантій на практиці вимагає не мало зусиль та ерудиції, гарної професійної кваліфікації та досвіду юридичної роботи.

Щиро вітаємо наших студентів – майбутніх юристів та викладачів, які навчають їх і прищеплюють любов до обраної професії.