До Дня Збройних сил України, який відзначається 6 грудня, у читальному залі бібліотеки  Природничо-гуманітарного коледжу була оформлена книжкова виставка «Ми є народ, якого не здолати», яка надасть можливість студентам дізнатися про нелегкий шлях нашої Української  держави.

У наукових виданнях В.Гриневича  «Історія Українського Війська, О.Корнієнка Нариси військової історії України та інших ми дізнаємося про історію української армії від Київської Русі до сьогодення,  можемо зазирнути в минуле та подивитися, якими були однострої та зброя українських воїнів у різні історичні епохи.

Україна насамперед - козацька мати. І саме тому на виставці представленні видання, які передадуть незламний дух наших козаків. У книгах В. Антоновича «Коротка історія Козачини», В. Гусєва“Видатні постаті України” розповідається про козаків , які зробили величезний внесок у формування української народності та досягнення Україною своєї незалежності. Читачам надається унікальна можливість перенестися в епоху наших славних козацьких прадідів, «прожити» їхнім життям, вдивитися в портрети українських гетьманів і полководців, побачити, як вони  воювали і як виглядав побут запорожців. Широко представлені видання про героїв Козацької України – гетьманів, полковників, сотників, козацьких ватажків – Богдана Хмельницького, Северина Наливайка та ін.

     Також на виставці представленні історичні довідники. О.Гуржій у книзі “Історія війни і збройних конфліктів в Україні” знайомить читачів з історією Збройних сил України, висвітлює їх становлення та розвиток. Тут розповідається про досвід проведення антитерористичної операції, де українські захисники виявляють мужність, безстрашність і стійкість у виконанні свого військового обов’язку, гарячу любов до своєї Вітчизни, вірність присязі, бойовим традиціям українського народу.nike roshe two flyknit zappos women shoes outlet