От і настав хвилюючий та урочистий час для випускників Природничо-гуманітарного фахового коледжу ДВНЗ «УжНУ».

Саме тут минули ваші найкращі роки навчання та студентського життя. Та, здається, ще ніби вчора ви закінчили школу і мріяли, ким станете в майбутньому, міркували - яку ж спеціальність обрати при вступі в коледж. Як добре, що врешті-решт кожному вдалось зробити правильний вибір та зараз наші, вже колишні студенти пишаються, що мали змогу навчатися тут та стати випускниками найкращого коледжу Закарпаття.

У свою чергу не забуваємо, що протягом всіх років відбувалось багато різноманітних подій: були злети і падіння, горе і радість. Та у всі ці моменти поруч залишалися рідні та близькі, які ставали опорою і підтримкою - дирекція та викладачі коледжу, які вкладали в кожну особистість серце і душу, поповняючи день у день скарбничку знань. Щиро дякуємо їм за це!

Ви, випускники, в свою чергу ніколи не забувайте і завжди пам’ятайте, яку роль відіграв наш навчальний заклад на важливому етапі вашого життя. Бажаємо здійснення всіх мрій та досягнення цілей, кар’єрного росту, творчого натхнення. Нехай всім вам вдасться віднайти себе у тій сфері діяльності, до якої прагне ваша душа та ваше серце. Вчіться чомусь новому та цікавому, піднімайтесь по сходинках все вище і вище. Божого благословення та мирного неба над головою!

Найщиріші вітання нашим дорогоцінним випускникам!!!