У четвер, 31 травня 2018р., в ауд. 324 зібралося студентство та викладачі Природничо-гуманітарного коледжу , щоб підбити підсумки різних напрямів роботи та відзначити досягнення студентів.

Усіх присутніх привітав директор коледжу Росоха Володимир Войтехович, який звернув увагу на різносторонність наукових пошуків наших студентів, їх талант та працелюбність, а також висловив глибоку вдячність за те, що їхні великі і малі перемоги роблять честь нашому коледжу, примножують студентську славу і традиції своєї альма-матер.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Пащук Г.Я. підбила загальні підсумки наукової, спортивної, громадської та профорієнтаційної роботи, волонтерської діяльності  наших студентів під керівництвом висококваліфікованих наставників – викладачів, а також оголосила імена переможців.

Володимир Войтехович вручив 40 студентам грамоти та висловив упевненість у подальших досягненнях  у науці, переможних фінішах у спорті та нових талановитих виступах на конкурсах і фестивалях. Про  імена наших номінантів дізнавайтеся у наступних повідомленнях.

Уперше було підбито підсумки  із вивчення навчальної дисципліни «Захист вітчизни», які базувалися на результатах  змагань зі стрільби в сучасному тирі військової кафедри УжНУ. Грамоти вручав викладач-методист, підполковник запасу Сатмарі Альберт Бейлович. Кращими виявилися студенти груп ЗВ-21 (І місце), ПР-22 (ІІ місце) та БС-21 (ІІІ місце). Студенти отримали грамоти за особистий залік та медалі.

А на викладачів теж чекають нагороди, які будуть вручені на черговому засіданні педагогічної ради.
IMG-5455

IMG-5474

IMG-5495 IMG-5497 IMG-5501 IMG-5504

IMG-5518 IMG-5520