У четвер, 18.04.2019року вже вкотре поспіль у Природничо-гуманітарному коледжі відбулася олімпіада з правознавства для учнів 9-х класів ЗОШ області «Юний правознавець».

Урочисто відкрив олімпіаду директор Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ», відмінник освіти України - В.В. Росоха. Після виконання гімну України та гімну коледжу до слова були запрошені  Лазур Я.В. – декан юридичного факультету ДВНЗ УжНУ, д.ю.н., Динис Г.Г. – завідувач кафедри міжнародного права, к.ю.н, професор, Товтин В.М. – головний спеціаліст Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, Лейба Є.В. – голова циклової комісії юридичних дисциплін Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ», к.ю.н., адвокат, член кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Закарпатської області.

За результатами перевірки олімпіадних робіт, члени журі прийшли до одностайного висновку, про високий і достатній рівень знань учнів 9-х класів з права. При перевірці творчого завдання учасники довели здатність глибоко мислити, обґрунтовувати свою позицію з наведенням прикладів на основі власного життєвого досвіду.

Нагороджував учасників та переможців дипломами та подарунками   П.П. Черевко, заступник декана юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет», к.ю.н., доцент кафедри цивільного права та процесу та Р.М. Фрідманський, заступник декана юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет», к.ю.н., доцент.

Вже стало доброю традицією проведення на базі Природничо-гуманітарного коледжу різних заходів для виявлення творчої, обдарованої молоді і олімпіада «Юний правознавець» не стала виключенням.

Під час перевірки завдань для учасників олімпіади та гостей пройшла низка заходів: День відкритих дверей у Природничо-гуманітарному коледжі ДВНЗ «Ужгородський національний університет»; ознайомча екскурсія лабораторіями коледжу; перегляд документального фільму.

 

Ми вдячні всім учасникам, учителям та батькам за якісну підготовку учнів. Окрему подяку висловлюємо викладачам циклової комісії юридичних дисциплін за організацію заходу на високому професійному рівні.

До нових зустрічей у наступному році! Air Jordan 1 Mid Bred Gym Red/Black-White For Sale