23 вересня 2021 року відбулася відкрита лекція про актуальні питання пенсійної сфери для студентів IV курсу спеціальності «Право» із викладачем юридичних дисциплін Черевко І.І. та запрошеною колишньою випускницею  коледжу - Головним спеціалістом-юрисконсультом відділу організації правової роботи юридичного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Заяць Романною.

Слухачі дізналися про актуальні питання щодо правових ознак трудової пенсії, зрозуміли основи пенсійної системи України, ознайомились із змінами у законодавстві щодо правового регулювання пенсійного забезпечення України,  розглянули особливості нарахування пенсій державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, наукових та педагогічних працівників.

В Україні намагаються провести пенсійну реформу ще з 2011 року, і ось у 2021 році відбулися   чергові зміни. Чого чекати від таких нововведень і наскільки ефективними будуть внесені зміни щодо пенсійного законодавства, вдосконалений механізм  нарахування та виплати пенсій, та багато  інших   важливих питань  піднімала лектор Черевко І.І.