5 квітня 2017р. у Природничо-гуманітарному коледжі ДВНЗ «УжНУ» відбувся II етап X Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки. Участь у заході взяло 5 команд із ВНЗ I-II рівнів акредитації Закарпатської області.

Із вітальним словом до учасників олімпіади звернувся директор коледжу Росоха В.В.

На  урочистому відкритті виступив завідувач кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін факультету інформаційних технологій, кандидат фізико-математичних наук доцент Лавер О.Г.

Учасники протягом 3год. доводили свій високий рівень знань та практичних  навиків з інформатики.

Організатори олімпіади для проведення заходу та об’єктивного, неупередженого оцінювання застосували одразу два програмні продукти: систему тестування BrainTester для теоретичної частини та власну розробку «ProzzoraОлімпіада» для практичної частини. Делегати навчальних закладів, що увійшли до складу журі, високо оцінили можливості програми «ProzzoraОлімпіада» і рекомендували подальше її використання у такого роду заходах.

Компетентне журі на чолі з організатором олімпіади, головою циклової комісії програмування та інформаційних технологій Александрою Н.В об’єктивно оцінили олімпіадні роботи і визначило заслужених переможців.

I  місце посів Грінчук Віталій, студент II курсу  спеціальності «Розробка програмного забезпечення» Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ»;

II місце присуджено Білі Себастьяну, студенту ІІ курсу  спеціальності «Розробка програмного забезпечення» Природничо-гуманітарного коледжу ДВНЗ «УжНУ»;

ІІІ місце заслужено отримала Коденко Крістіна, студентка ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж».

Отож честь нашого краю на ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади буде відстоювати наш студент Віталій Грінчук.

Щиро вітаємо переможців та їх наставників. Бажаємо подальших здобутків та здійснення усіх задумів!

Nike