24 лютого 2016 року відбулася ІІ обласна олімпіада – конкурс «Юний інформатик». До участі в олімпіаді зареєструвалися 33 учнів 8-9 класів ЗОШ Закарпатської області: із міста Ужгорода, Виноградова, Ужгородського, Мукачівського, Іршавського районів. Урочисте відкриття олімпіади розпочалося зі вступного слова директора коледжу Росохи В.В. Наших гостей привітали науковий експерт – к.т.н., завідувач кафедри ІУСТ, доц. Міца О.В. та голова журі – к.м.н., доц. Білак Ю.Ю., які привітали конкурсантів та запросили на навчання як до коледжу, так і в подальшому – на факультет інформаційних технологій Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет».

Учні 8-9 класів виконали 10 письмових завдань і тестування з інформатики в комп’ютерній залі. Компетентне журі у складі досвідчених викладачів Мокрянин Я.І., Лінчук Н.Л., Щербана І.І. та Лукавської А.В. визначило переможців за підсумками двох етапів.

Ними стали такі конкурсанти:

І місце

  • Ганусич Віталій, учень ЗОШ І-ІІІ ст. № 15 м. Ужгорода;

ІІ місце

  • Вайда Даниїл, учень ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 м. Ужгорода;
  • Свалявчик Олександр, учень Зняцівської ЗОШ І-ІІІ ст. Мукачівського р-ну;

ІІІ місце

  • Перем'яков Олег, учень ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 м. Ужгорода;
  • Лешко Андрій, учень ЗОШ І-ІІІ ст. № 15 м. Ужгорода;
  • Пайда Володимир, учень ЗОШ І-ІІІ ст. № 15 м. Ужгорода.

На урочистому закритті олімпіади-конкурсу перед учасниками виступили голова Студентського наукового товариства Куклишин Михайло та призер Малої академії наук України Андрусяк Анна, які розповіли присутнім про принади фаху інформатика-програміста. Всі учасники були нагороджені дипломами, а переможці – грамотами і сертифікатами на безкоштовне відвідування підготовчих курсів.

Педагогічний та студентський колективи коледжу щиро вітають призерів та учасників і запрошують їх до нашої дружної сім'ї.

Хай Вам щастить на вступних випробуваннях!

До зустрічі 1 вересня!

Nike Air Max 97 , Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers