Завершила роботу державна екзаменаційна комісія, що оцінювала захист дипломних проектів зі спеціальності 5.06010101 «Будівництво та експлуатація будівель і споруд». 13 студентів – випускників представили свої роботи авторитетному «ареопагу», який очолювала кандидат технічних наук, доцент кафедри міського будівництва та господарства Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет» Голик Й.М.

Наші випускники вдумливо обирали теми дипломних проектів і працювали над ними протягом навчального року та переддипломної практики під чуйним керівництвом своїх наставників Мелентьєва В.Ф. та Кобаль І.І.

За результатами захисту ДЕК оцінила роботу випускників так: 4 випускників отримали  «відмінно», на «добре» захистилося шестеро студентів і троє отримали оцінку «задовільно».

Особливу увагу привернули увагу 2 проекти за комплексними темами: «Реконструкція слюсарних майстерень під СТО автомобілів у м. Ужгороді» та «Мотель на автотрасі Київ-Чоп у Карпатах», також «Траса біатлону з трибунами в с. Синяк Мукачівського району» (дипл. Карпишинець І.В.) та «Житловий будинок із енергозберігаючими технологіями в м. Ужгороді» дипл. Урсу О.Е.). На думку членів комісії, ці проекти можна пропонувати для подальшої розробки і практичного втілення.

Підбиваючи підсумки чотирирічної роботи з підготовки молодших спеціалістів – майбутніх фахівців будівельної галузі, викладачі дійшли висновку щодо підсилення фахової складової викладанням украй необхідної дисципліни «Архітектура будівель і споруд»; необхідності додати до навчальної програми із основ проектування генеральних планів теми, пов’язані з озелененням територій, ландшафтним дизайном тощо. Ряд висновків ДЕК стосувались удосконалення структури пояснювальної записки дипломного проекту, технологічних питань.

Отож перший етап пройдено. Наразі головне завдання – витримати іспит перед акредитаційною комісією і вручити перші дипломи випускникам спеціальності «Будівництво та експлуатація будівель і споруд».

Це дуже почесно і відповідально, оскільки Природничо-гуманітарний коледж цьогоріч відзначає своє 20-ліття. Тож ця подія - гідна окраса ювілею нашого закладу.

_MG_8342 _MG_8348 _MG_8385 IMG_8360 IMG_8364Air Jordan 1 Retro High OG UNC Patent Shoes Best Price CD0461-401 – Buy Best Price Adidas&Nike Sport Sneakers