Студенти Природничо-гуманітарного коледжу коледжу, як і всього УжНУ, беруть активну участь у безстроковій акції «Закарпаттю – чисте довкілля» .

Але ще до її оголошення нами був ініційований екологічний студентський проект «Заради майбутнього», до якого входить шість програм. Одна із них – «Ужгороду – чисте довкілля!»,яка передбачає одноразові та довготривалі акції з очищення русла річки Уж, зон відпочинку тощо.

Саме реалізацією цієї програми займалися наші студенти у четвер,        5 квітня, біля Боздоського парку. Академічні групи «Право» - 31, «БС» -11 та «ФК, БО» -11 разом зі своїми наставниками Пащук Г.Я., Бігар Н.М. та Манохіною Б.В. збирали нанесене повінню та безвідповідальними мешканцями міста сміття – пластикові пляшки та посуд, пакети, скляну тару, розбиті вікна тощо. Того «добра» назбирали цілий стандартний контейнер сміттєвоза.

Для студентів це була не тільки важка робота, а й відчуття, що нами зроблена добра справа як для довкілля, так і для людей, що бажають відпочити на берегах  Ужа  у святкові дні. А ще сподіваємось на те, що жоден із них не дозволить собі викинути в чисту гірську річку мішок сміття зі свого двору чи залишити неприбраним місце відпочинку на її узбережжі.

Тож долучайтеся , студенти! Якщо кожен із нас прибере хоча б             10 метрів на березі будь-якої річки, розчистить захаращене сміттям джерельце ( а нас тисячі!) – наскільки чистішим і здоровішим стане довкілля, а з ним – і ми!

Пам’ятаймо, що кожен наш дрібний вклад сьогодні – «Заради майбутнього!»

IMG_0786 IMG_0793 IMG_0796 IMG_0800 IMG_0806 IMG_0812 IMG_0815『アディダス』に分類された記事一覧