Вже четвертий рік поспіль у Природничо-гуманітарному коледжі відбувається олімпіада з права для учнів 9-х класів ЗОШ області «Юний правознавець».

Урочисто відкрив олімпіаду директор коледжу В.В. Росоха. Після виконання гімну України та гімну коледжу до слова була запрошена  Т.О. Карабін, заступник декана юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет», д.ю.н., доцент, завідувач кафедри адміністративного, фінансового та інформаційного права. З вітальним словом виступила також заступник директора з навчально-виховної роботи – Г.Я. Пащук. Модератором заходу стала Черниченко І.В., к.ю.н., голова циклової комісії юридичних дисциплін.

ФОТО 1

За результатами перевірки олімпіадних робіт члени журі прийшли до одностайного висновку про високий і достатній рівень знань учнів 9-х класів з права. При перевірці творчого завдання учасники довели здатність глибоко мислити, обґрунтовувати свою позицію з наведенням прикладів на основі власного життєвого досвіду.

Нагороджував учасників та переможців дипломами та подарунками   П.П. Черевко, заступник декана юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет», к.ю.н., доцент кафедри цивільного права та процесу.

ФОТО 2 ФОТО 3

1 місце – Ганич Каріна, учениця Ужгородської ЗОШ № 5.

2 місце – Кравчук Мар’ян, Сянківська ЗОШ І-ІІ ступенів.

Матьола Катерина, Ужгородська ЗОШ № 8.

3 місце – Буковська Анастасія, Перечинська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Гарайдич Мирослава, Сімерська ЗОШ І-ІІ ступенів.

Пеха Анастасія, Перечинська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

ФОТО 4

Вже стало доброю традицією проведення на базі Природничо-гуманітарного коледжу різних заходів для виявлення творчої, обдарованої молоді. І олімпіада «Юний правознавець» не стала виключенням.

Ми вдячні всім учасникам, їхнім учителям за якісну підготовку учнів, батькам. Окрему подяку висловлюємо викладачам циклової комісії юридичних дисциплін за організацію заходу на високому професійному рівні.

До нових зустрічей у наступному роціNike Air Jordan 1 Retro