Ось і завершилося навчання для студентів 4 курсу денної форми спеціальності «Розробка програмного забезпечення» та їх колег  – заочників.

12-16 червня 2018 року проходив захист дипломних проектів цієї спеціальності. Цьогоріч до захисту були допущені відповідно 38 студентів.

Тематика робіт була, як завжди. актуальною, різноманітною та цікавою. Комісія відзначила такі найкращі проекти: «Розробка програми для «Arduino» «Електронний кодовий замок» Чейпеша Олександра, «Інтернет-орієнтована система «Дипломник» для управління процесом дипломного проектування» Миколюк Олени, «Емулятор кавового автомата» Яковенко Олександри, «Інтернет-магазин програмного забезпечення» Богонського Владислава та «Шаблон портфоліо веб-дизайнера» Куклишин Каріни.

За результатами захисту маємо такий розподіл оцінок:

«відмінно» – 7 студентів;

«добре» – 12 студентів;

«задовільно» – 17 студентів.

На пiдставi результатiв захисту проектів Державна екзаменаційна комiсiя присвоїла 36 студентам денної та заочної форми навчання квалiфiкацiю «технік-програміст»  із видачею диплому молодшого спеціаліста державного зразка, у тому числі прийнято рішення щодо видачі диплома з вiдзнакою 4 особам:

Яковенко Олександрі;

Куклишин Каріні;

Миколюк Олені;

Романенко Олександрі.

Ці та інші наші випускники, сподіваємося, стануть окрасою студентства факультету інформаційних технологій ДВНЗ «УжНУ» та досягнуть значних успіхів у професійній сфері ІТ-технологій.

IMG_8135 IMG_8137Air Jordan 1 Retro High OG 'Chicago' White and Black-Varsity Red For Sale