У п’ятницю, 5 квітня, кафедра  військової підготовки  УжНУ організувала заходи, які мали за мету виховання національної самосвідомості студентів, знайомство із життям військовослужбовців та заохочення до вступу на  кафедру військової підготовки. До акцій долучились і студенти Природничо-гуманітарного коледжу УжНУ.

Захід розпочали із щирого виступу студента Станіслава Паламарчука «Мій батько – Герой».  Також  студенти переглянули фотоілюстрації покращення  матеріального забезпечення Збройних сил України за останні роки. Студентам навіть показували, з чого складається раціон військовослужбовця – у конференц-залі приготували сухпайок, який кожен охочий міг спробувати.

Після уроку мужності студенти Природничо-гуманітарного коледжу УжНУ побували на кафедрі військової підготовки. Зокрема, відвідали стрілецький тир, клас наземної артилерії, клас розвідки. Звісно, чи не найбільше студентам сподобався стрілецький тир, де кожен мав змогу спробувати постріляти з різних видів зброї, за різних рівнів складності, поривах вітру, величинах мішені.

Відповідали на запитання студентів викладачі кафедри військової підготовки, розповідали про перспективи працевлаштування після закінчення та здобутки своїх випускників. Boots