30 жовтня 2021 року, організаторами, партнерами, співорганізаторами та учасниками проєкту «Озеленення Планети» реалізована акція: «Висадження дерев одним мільйоном людей за одну добу», що сприятиме зміні філософії мислення людей, відновленні екосистеми Землі та об’єднанні людей Планети, а також побудові та консолідації ціннісно-екологічного фундаменту суспільства.

ЦІЛЬ ПРОЄКТУ - “ОЗЕЛЕНЕННЯ ПЛАНЕТИ”

Привернути увагу до проблем глобального потепління та відновлення екосистеми землі. Сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей по всій планеті.

ЗАВДАННЯ ПРОЄКТУ - “ОЗЕЛЕНЕННЯ ПЛАНЕТИ”

Об’єднати 1 млн. людей за добу довкола теми висадження дерев. Провести загальнодержавну та міжнародну інформаційну кампанію по висадженню дерев та популяризувати тему озеленення планети.

Сприяти протягом року у висадженні парків та алей. Консолідувати екосвідоме суспільство, об’єднавши бізнес, владу, громадськість і ЗМІ довкола природоохоронної, екологічної тематики та сформувати колективну історію об’єднання людей по всьому  світу, щоб врятувати планету від глобального потепління.

МІСІЯ ПРОЄКТУ “ОЗЕЛЕНЕННЯ ПЛАНЕТИ”

Відновити екосистему Землі. Об’єднати людей планети. У кількості – 100 млн дерев та 100 млн людей до 2023 року. Змінити екосвідомість людей у всьому світі до шанобливого ставлення до природи.

Студенти Природничо-гуманітарного коледжу долучилися до акції "Озеленення України" та висадили на території навчального закладу саджанці різноманітних дерев. У акції взяли участь  15 студентів коледжу.