8 лютого відбулися командні змагання з настільного тенісу, які допомогли організувати викладачі фізичного виховання. Не зважаючи на те, що у руках учасників змагань замість класичних ракеток були клавіатура та комп’ютерна миша, вони проявили неабияку спритність та бажання перемогти. Найкращу гру продемонстрували Олаг Михайло та Росада Станіслав, студенти групи КН-21; друге місце посіли Чурей Роман та Шумілов Даниїл, студенти групи КН-12; третя сходинка дісталася Лопіт Софії та Лахоцькому Олександру, студентам групи КН-22.

 

Також у середу було проведено викладачами циклової комісії «Програмування та інформаційні технології» розважально-інтелектуальну гру «Вгадай слово» для студентів 1-2 курсів спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», яка демонструє асоціативне мислення студентів. Її учасники, не вимовляючи ані звука, повинні були побудувати логічну послідовність і зуміти передати мовою міміки та жестів значення слів, різні професії та персонажів.

Серед усіх завдань, які виконували команди найцікавішим було «Сліпий художник». Воно полягало в тому, що один з учасників малює із зав’язаними очима три предмети на дошці, а інші троє повинні відгадати їх. Також малювати у фіналі довелося ще й закарпатську народну пісню.

Дякуємо командам за веселу атмосферу та відмінний настрій!

Переможцями стали:

І місце – команда групи КН-22 (Морощук Назарій, Бердар Юрій, Глюдзик Валерій, Олексій Ян);

ІІ місце – команда групи КН-12 (Зизень Мар’яна, Семенчук Крістіна, Стерчо Мирослава, Лебович Владислав);

ІІІ місце – команда групи КН-23 (Лямцева Олександра, Андрусик Олег, Візенко Владислав, Куцак Олександр).

Наразі під керівництвом викладачки Лінчук Н. Л. тривають змагання з кіберспорту. Цього року студенти грають у такі ігри: Counter-Strike, Dota2, Osu!, Minecraft.