У конференц-залі ректорату  відбувся тренінг «Академічна доброчесність – запорука якісної освіти» для студентів 1-4 курсів університету та Природничо-гуманітарного фахового коледжу. У тренінгу взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи Ігор КОРОЛЬ, помічник ректора Крістіна ТОВТ, в. о. начальника відділу моніторингу якості освіти, методичного та інформаційного забезпечення освітнього процесу Мар’яна САБАДОШ та провідний фахівець Центру гуманітарно-виховної роботи, профорієнтації та працевлаштування Дмитро КОЙТЮК.
Виступаючі акцентували увагу студентів на заходах, які проводить університет з тим, щоб студенти могли отримати сучасну, якісну освіту. Головним питанням зустрічі було ознайомлення здобувачів з поняттям та важливістю дотримання норм академічної доброчесності, причинами вдавання до плагіату, видами академічної відповідальності за недотримання норм академічної доброчесності, процедурою перевірки студентських робіт на наявність текстових запозичень, сервісами для перевірки робіт на наявність текстових запозичень тощо.
Захід пройшов у теплій та невимушеній атмосфері, а студенти зазначили, що дотримуватися академічної доброчесності значно легше, ніж її порушувати.