22 березня  відбулось підведення підсумків  Тижневика землевпорядних і будівельних дисциплін.  Захід розпочав директор Росоха В.В. із зверненням до студентів та подякою за активну участь у всіх конкурсах тижневика та благодійному ярмарку, ціль якого була  зібрати кошти на комплектуючі деталі для дронів.

Також додатково був проведений благодійний міні-аукціон, в якому була можливість прийняти участь і дистанційно. Високу активність проявили як студенти, так і викладачі коледжу. Завдяки щедрості та підтримці учасників аукціону і благодійного ярмарку, що відбувся напередодні, було зібрано суму в розмірі 19413 грн і 25 $. Результат спільних зусиль є яскравим прикладом того, як молодь може активно долучитися до справи оборони країни та сприяти підтримці Збройних Сил України.

На захід був запрошений гість - експерт по дронам, координатор Руху підтримки закарпатських військових Володимир Суран, який провів студентам невеличку лекцію. Вона пройшла у форматі відкритого спілкування, виявилася цікавою та пізнавальною для всіх присутніх. Студент коледжу, батько якого віддав власне життя в боротьбі за нашу свободу, особисто підписав дрон від свого імені. Цей вчинок також служить проявом співчуття усім, хто втратив рідну людину на війні і, водночас, сили, яка дає не опускати руки і робити все для того, щоб наблизити нашу перемогу.

Підсумки Тижневика землевпорядних та будівельних дисциплін  завершились врученням грамот та солодких подарунків переможцям конкурсів.