З 12 по 19 лютого 2024 року у Природничо-гуманітарному фаховому коледжі відбувалися різноманітні заходи, приурочені Тижневику комп’ютерних  наук. На превеликий жаль, усі учасники конкурсів працювали дистанційно, у зв’язку із епідеміологічною ситуацією у краї. Але це ніяким чином не вплинуло на якість виконаних робіт.

Першими отримали завдання учасники хакатону з програмування. Студентам було запропоновано створити консольну нетекстову гру. Цікавими і оригінальними були студенти групи КН-32 Чорнописький Денис та Чорнописький Руслан, які отримали найбільше голосів від членів журі та посіли перше місце. Друге місце поділили між собою дві команди: студентки групи КН-31 Адамус Аліса і Кулак Людмила та студенти групи КН-32 Лахоцький  Олександр і  Глюдзик  Валерій. Третє місце посіла спільна робота Лямцевої Олександри (група КН-33) та Лопіт Софії (група Кн-32).

Для студентів 1 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» викладач Мокрянин Яна Іванівна організувала творчий конкурс «Кібергігієна та кібербезпека». Студенти повинні були створити інтерактивну презентацію на обрану тему. Найкращою роботою було визнано презентацію студента групи КН-12 Мальцева Андрія. Друге місце посів Маркович Павло (група КН-11).

 У конкурсі з робототехніки маємо такі результати:

І місце – Олаг Михайло і Ткач Василь, студенти групи КН-31;

ІІ місце – Кривобоков Микита, студент групи КН-21.

Результати дописів на сайт:

І місце – група КН-41;

ІІ місце – група КН-31.

Традиційно були проведені змагання з кіберспорту.

OSU!

І місце – Чорнопиский Денис (КН-32);

ІІ місце – Голод Андріян (КН-33);

ІІІ місце – Лахоцький Олександр (КН-32).

Гран-прі – Куліков Кіріл (КН-32).

DOTA 2

І місце – команда «БФ марка на 20 хвилині без сапога стабільно»;

ІІ місце – команда «Кріптанич».

Minecraft: Будівництво

І місце – студентки групи КН-22 Гасан Альбіна і Зизень Мар’яна;

ІІ – студенти групи КН-32 Чорнопиский Денис і  Чорнопиский Руслан;

ІІІ місце – студенти групи КН-21 Селебинка Юрій і  Тегза Адріан.

Minecraft: Ультрахардкор

І місце – студенти групи КН-22 Гасан Альбіна, Зизень Мар’яна і Дорогій Денис;

ІІ місце – студенти групи КН-32 Чорнопиский Денис, Машкаринець Артур і Лахоцький Олександр.

23 лютого в аудиторії коледжу викладачі циклової комісії програмування та інформаційних технологій разом зі студентами підбивали підсумки.  Завідувач відділення Александра Наталія привітала усіх присутніх із завершенням насиченого на різні події тижневика та разом із представниками студради: Біляк Катериною, Титичком Іваном вручила грамоти та цінні призи.

Не забувають комп’ютерники і про тих, дякуючи кому можна навчати, навчатися і творити, а саме про Збройні Сили України. Під час тижневика було організовано збір коштів на підтримку військової бригади, у якій служить випускник коледжу Георгій Мясищев.  А під час урочистостей було проведено благодійний аукціон. Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання необхідного для наших захисників обладнання.

Дякуємо організаторам та усім учасникам за плідну працю та незабутню атмосферу! Крокуємо разом до перемоги!