11лютого 2019 року в коледжі відбувся старт Тижневика комп’ютерних наук.  Згідно  з планом, анонсованим на нашому сайті, у перший день відбулася олімпіада з інформатики серед студентів 1 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення»  та олімпіада з програмування (командна розробка ) серед студентів 2-4 курсів цієї ж спеціальності.

Обидва заходи були досить масовими та однаково цікавими. До прикладу, участь в олімпіаді серед студентів першого курсу взяли участь 31 студент. Їм було запропоновано виконати 10 логічних завдань. Журі досить довго не могли визначити переможця та призерів конкурсу. Але про результати – трохи згодом.

У командному програмуванні взяли участь 5 команд: КН-23, КН-31, КН-32, КН-41 та КН-42. Учасникам було запропоновано обрати одне із завдань: проект, гра або ж програма-жарт. Усі програмні продукти, створені під час конкурсу, є дуже цікавими і функціональними. Ще до сьогодні триває обговорення результатів, адже учасники творчо і професійно підійшли до вирішення поставленого завдання.

Тижневик триває. Не менш цікавими та захоплюючими будуть і інші заплановані заходи.

Про результати олімпіад читайте згодом.

 Supreme