Ось і добіг свого завершення Тижневик комп’ютерних наук. Серед різноманітної кількості заходів, з якими вже ознайомився наш читач, у середу, 17 лютого, проведено конкурс серед всіх студентів коледжу «Stamina» (швидкість набору на клавіатурі). Найбільш досконало розташування клавіш знають наші призери:

  • І місце – Голяна Максим, студент групи КН-42
  • ІІ місце – Каражія Олександра, студентка групи КН-41
  • ІІІ місце – Клювак Михайло, студент групи КН-12

Викладачі циклової комісії «Програмування та інформаційні технології» запропонували студентам спеціальності «Розробка програмного забезпечення» продемонструвати своє асоціативне мислення у грі «Показуха». Її учасники, не вимовляючи ані звуку, повинні були побудувати логічну послідовність і зуміти передати мовою міміки та жестів значення слів, фразеологізмів, пісні, телепередачі. Веселу атмосферу та відмінний настрій подарували учасники гри. Переможцями стали:

  • І місце – група КН-11
  • ІІ місце – група КН-31

Ще з вівторка, 16 лютого, тривали змагання з кіберспорту. Найспритнішими видалися студенти групи КН-21.

У четвер, 18 лютого, відбувся завершальний етап Тижневика. Журі у складі заст. директора Сидора Р.М, заст.. директора Поповича М.Т. та голови методичної ради Пащук Г.Я. визначили найкращі стіннівки, приурочені Тижневику комп’ютерних наук.

  • І місце – група КН-12
  • ІІ місце – група КН-21
  • ІІІ місце – групи КН-41,42

Наймасовішим заходом цього тижня була науково-практична конференція «Колективна розробка сучасного програмного забезпечення». Приємно відзначити, що доповідачами були випускники коледжу, яку знайшли свою реалізацію серед великої спільноти програмістів. Команда розробників програмного забезпечення у складі Федишина Ярослава, Ференчука Івана та Шведа Петра, у доступній формі продемонстрували глядачам інструменти, які вони застосовують у колективній розробці, їх можливості та переваги.

Після завершення конференції відбулося нагородження переможців та призерів олімпіад, конкурсів та змагань.

На черзі –– дві олімпіади з інформатики: для учнів 8-9-х класів ЗОШ області та для студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

Chaussures Homme J.M. Weston