З 15 квітня 2019 року серед студентів економічних спеціальностей коледжу було відмічено певне пожвавлення студентського життя. Адже не кожного дня можна спостерігати стільки дотепних та дружніх стінгазет, проведення ігор та інших заходів економічного спрямування, ініціатором, організатором яких виступила циклова комісія фінансово-облікових та економічних дисциплін. Як Ви вже зрозуміли йде мова про тиждень економічних наук, що традиційно проводиться в коледжі у квітні кожного року.

Розпочався тиждень конкурсом студентських стіннівок. У конкурсі взяли участь усі студентські групи від першокурсників до поважних випускників. Крім того, силами студентів першого курсу було організовано чудову фотозону, присвячену святу економістів коледжу. Студентські газети вийшли яскравими, веселими, сповненими гарним настроєм. Та все ж лідером визнана група І курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», що організувала святкову фотозону.

Тоді ж, 15 квітня, відбулася фінансово-економічна олімпіада. Завдання олімпіади охоплювали питання з політичної економії та економіки підприємства, мали творчий, пошуковий характер і дозволили продемонструвати студентам рівень власних знань з зазначених дисциплін. Переможцем олімпіади стала студентка ІІ курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Павлич Мирослава.

16 квітня відбулася інтелектуальна гра «Економічний квест». Команди вдало виконали всі завдання, показали високий рівень підготовки, кмітливість та спритність. На фініші перемогу отримала команда бухгалтерів. Вони набрали максимально можливу кількість балів, тобто правильно  виконали абсолютно ВСІ завдання. І зробили це, ну дууууже швидко. Молодці, вітаємо їх!

17 квітня відбулася ще одна гра - «Брейн-ринг». Вона також дала змогу студентам проявити свою ерудицію, мислення та взаємовиручку. Гра видалася   цікавою, з напруженою атмосферою. Під час змагань студенти мали змогу розширити свій світогляд, навчитися працювати в команді, що є напевно, навіть важливішим за отримання перемоги… Тим не менше, в лідери вибилася  команда групи ІІ курсу спеціальності «Облік і оподаткування».

Сьогодні 18 квітня 2019 року ініціативна група студентів економічних спеціальностей за активної підтримки викладачів циклової комісії фінансово-економічних та  облікових дисциплін провела науково-практичну конференцію «Світ економічної науки».

Відкрив конференцію директор коледжу Росоха Володимир Войтехович,  із вітальним словом до студентів звернулася Генерал податкової служби, голова Асоціації платників податків в Закарпатській області Марта Гнатівна Волощук.

Студенти отримали можливість представити результати своїх досліджень, подивитися на певні проблеми, в тому числі й теоретичного характеру, зовсім з іншого ракурсу, обговорити актуальні питання соціально-економічного розвитку України та світу.

Найкращими визнані виступи Гаваші Крістіни та Павлич Мирослави.

Завершилася конференція як нагородженням цих студентів, так і підведенням підсумків за результатами роботи попередніх днів. А також відзначенням та нагородженням студентів-лідерів усіх заходів, що мали місце цього тижня.

У цілому, організація проведення тижня економічних дисциплін потребувала певної підготовчої роботи, відпрацювання сценаріїв, методик проведених заходів, визначення їх логічної послідовності, підготовки завдань, які б відповідали сучасним навчальним вимогам і були корисними.

Але коли робота тижня циклової комісії організована у формі емоційної, інтелектуальної, комунікативної, пошукової та творчої взаємодії студентів і викладачів, то підвищується рівень їхніх знань, інтерес до вивчення фахових дисциплін і, що не менш важливо, підвищується професійна майстерність викладачів.

Тож, воно того варте!

秋服 メンズ特集!2020年の最旬コーデに取り入れたい狙い目アイテム13選 , メンズファッションメディア