Відповідно до плану роботи циклової комісії з економіки та туризму в рамках тижня туризму 26 вересня 2023 р. відбувся заключний етап освітньо-практичної олімпіади «Місце територіальної громади в розвитку туризму в Ужанській долині».

Із метою пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання їх фахової творчої праці згідно з «Положенням про проведення конкурсу робіт та олімпіад з туризму» в рамках тижня туризму приуроченому до Всесвітнього дня туризму, цикловою комісією була організована та проведена освітньо-практична олімпіада «Місце територіальної громади в розвитку туризму в Ужанській долині».

Учасникам було запропоновано тематичне завдання з дослідження туристичних ресурсів територіальних громад долини річки Уж. До участі в олімпіаді здобувачами у сфері фахової передвищої освіти спеціальності «Туризм та рекреація» було подано 18 науково-дослідницьких робіт. Студенти продемонстрували вміння творчо застосовувати отримані теоретичні знання для вирішення конкретних завдань ефективного дослідження в сфері туризму.

За результатами підсумків проведеної олімпіади комісія у складі: голова комісії –  Кочан В.М. (к. філос. н., викладач туристичних дисциплін коледжу), члени комісії – Роман Я.Ю. (викладач циклу географічних та туристичних дисциплін) і Білей Н.М. (викладач туристичних дисциплін) визначила переможців і відібрала кращі роботи для участі у науково-практичній конференції.

 

                                                              Кочан В.М., к. філос. н.

                                                              викладач туристичних дисциплін коледжу