В рамках тижня туризму була організована і проведена обласна Акція до Дня захисників та захисниць України та Всесвітнього дня туризму, яка об’єднала багатьох фанатів Срібної Землі в їх любові до свого краю та своїх гір. Педагоги, учні і просто небайдужі мешканці нашого краю з усіх куточків Закарпаття долучилися до проведення Акції – підкоривши одну з вершин Українських Карпат. Від наймасовішого сходження Керецьківської ОТГ – 92 особи (ур. Плішки, 401 м.), до найвищого сходження Рахівської ТГ на г. Говерла, 2061 м над р.м., від Колочави до Сюрте, від Міжгір’я до Горінчово, від Хуста до Ужгорода, від Липчі до Німецької Мокрої, впродовж 29, 30 вересня та 1 жовтня мешканці Закарпаття йшли в гори. Загалом 31 вершина, 804 учасники, 21155 км. сумарної висоти всіх підкорених вершин та на кожній з вершин – вшанування наших Героїв-захисників!

Не стали осторонь й студенти коледжу спеціальності «Туризм», які 01 жовтня 2023 р. разом з викладачем туристичних дисциплін Кочаном В.М. піднялися на гору Плішка 693 м.н.р.м. (протяжність маршруту – 13 км., сумарний вертикальний підйом – 550 м.).

Акція «До вершин Перемоги!» встановила рекорд Закарпаття за найбільшою кількістю зареєстрованих сходжень в гори впродовж трьох днів дії Акції та увійшла до «Книги Рекордів Закарпаття»!!!

Любимо Закарпаття та віримо в ЗСУ!!!