Цієї суботи, 1 квітня, усі студенти та викладачі  Природничо-гуманітарного коледжу  ДВНЗ «УжНУ» взяли участь у масовому прибиранні території навчального закладу та прилеглих вулиць. Суботник відбувався у натхненній атмосфері добра, весняного настрою та позитивних емоцій. Куратори разом зі своїми академгрупами виконали всю необхідну роботу, заплановану адміністрацією напередодні:  здійснено генеральне прибирання у гуртожитку та у навчальних аудиторіях коледжу, приведено до ладу спортмайданчики, територію навчального закладу, очищено узбіччя та кювети вздовж вулиць Антонівської та Української. Із веселим настроєм та ентузіазмом дівчата-студентки саджали квіти, упорядковували клумби; хлопці – обкопували та фарбували дерева.

Молоді люди переконані, що праця –  це найкращий шлях до того, щоб любити життя. Безумовно, всі добровільно долучилися до цього цікавого та корисного заходу.

За словами В.Сухомлинського: «Праця – найкращий шлях до того, щоб любити життя – це одне з найчистіших і найшляхетніших джерел емоційного стану, радості діяння, творення. Думка, що народжена, збуджена, витончена в праці, стає радісною, оптимістичною».

adidas Yeezy 350